Delta introduceert nieuwe PLC regelaar

Delta lanceert nieuwe RDM PLC Regelaar

Resource Data Management (RDM), wereldwijd specialist op het gebied van energie- en gebouwbeheer, heeft de lancering aangekondigd van een nieuwe serie V2 Intuïtieve regelaars voor gebruik in PLC-toepassingen in de HVAC-R sector.

Voortbouwend op het succes en de populariteit van het bestaande Intuïtive serie, is de nieuwe generatie TDB regelaars ontworpen om de flexibiliteit verder te vergroten. De regelaar is vrij te programmeren zonder licentiekosten. Tevens  eenvoudig te installeren en hierdoor kosten efficiënt.

De nieuwe regelaar beschikt over een reeks nieuwe en verbeterde functies, waaronder:

  • Een groter temperatuur-bereik
  • 2 Ethernet poorten met geïntegreerde switch
  • Vier PWM uitgangen
  • Snellere processor
  • Meer geheugen
  • Optioneel kleuren beeldscherm en WiFi

De dubbele ethernet poorten fungeren als een netwerkswitch en kunnen andere IP-apparaten met het netwerk verbinden. Hierdoor elimineren we de noodzaak voor extra switches en de bijbehorende bekabeling.

Met vier nieuwe PWM analoge uitgangen kan het apparaat Pulse Pauze Regelingen aansturen. Met The Data Builder (TDB) licentievrije PLC-bewerkingssoftware van RDM, kan de regelaar diverse strategieën ondersteunen.

Communiceren kan via Modbus®, BACnet-protocollen en de RDM-standaard XML over IP.

De regelaar beschikt over een combinatie van ingebouwde communicatiepoorten inclusief USB en CAN-bus voor eenvoudige connectiviteit met apparaten en randapparatuur. Webservices zijn beschikbaar via IP.

Alle RDM producten worden exclusief geleverd en ondersteund door het gespecialiseerde team bij:

Delta Technics Engineering B.V.

Konijnenberg 53

4825 BN Breda

+31 (0)76-5720220

www.deltatechnics.nl

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!