Delta levert

Delta levert componenten en systemen voor klimaatoplossingen, van kleine compacte en gespecialiseerde apparatuur tot grote ‘jongens’ met forse capaciteit. Onder de eigen merknaam laten wij condensors, verdampers en gevinde warmtewisselaars produceren voor veelzijdige toepassingen.

Daarnaast hebben wij een aantal fabrikanten geselecteerd van wie wij de componenten goed genoeg vinden om ze te leveren. Het assortiment heeft de breedte die noodzakelijk is en de diepte die wenselijk is, van bevestigingsmateriaal tot aan de range met verschillende specificaties voor de echt grote apparaten. Delta Technics voert uitsluitend producten die zich in de loop van de tijd hebben bewezen en waar wij volledig achter staan. Door onze kennis kunnen we echt alle klussen aan.

Vriezen, koelen en verwarmen

Verdampers en condensors

Luchtkoelers voor koel- en vriescellen
Luchtkoelers voor verwerkingsruimtes
Luchtkoelers voor industriële applicatie
Overige verdampers
Gevinde warmtewisselaar
Commerciële condensors
Industriële condensors

Koeltorens 

Delta Technics levert de basiskoeltoren, model PME-E. Deze koeltoren is standaard uitgevoerd in duurzame, corrosie vaste materialen, zoals het basin in poly-ester en de buitenwanden in poly-ester sandwich panelen. Frame in volbad verzinkt staal, of optioneel in RVS. De koeltoren is uitgevoerd met een axiaal ventilator geplaatst direct in de luchtstroom. Een axiaal ventilator heeft als voordeel ten opzichte van een centrifugaal ventilator de hoge luchtopbrengst bij een laag energieverbruik. 

Overige warmtewisselaars

Gevinde warmtewisselaars zijn van oorsprong onze core business, op die basis hebben wij het fundament gelegd om ons steeds verder te bekwamen in velerlei warmte overdrachtprocessen. Voor alle producten die wij leveren geldt dat wij redeneren vanuit probleemstelling naar oplossing. Daarbij bekijken we aan de hand van uw wensen en eisen samen met u alle mogelijke oplossingen. We zijn ook al jaren thuis in de wereld van warmtewisselaars die expertise gebruiken we graag om u van dienst te zijn. Wij kunnen putten uit een aanbod van diverse warmtewisselaars zoals platenwisselaars in allerlei verschijningsvormen, shell & tube wisselaars, plate & shell, co-axiaal (tube in tube) zowel voor de specifieke koeltechniek als voor andere processen.   

Meten, regelen en monitoren

Om het beste uit de verschillende – al dan niet in keten gekoppelde – componenten te halen, levert Delta Technics robuuste meet- en regeltechniek. Apparaten met duidelijke functionaliteit voor het uitlezen van registraties en meetgegevens en het bedienen van de componenten. Internettechniek heeft inmiddels zijn intrede gedaan, waardoor de tablet en de smartphone ook gebruikt kunnen worden. De prestaties van de koelketen zijn in een oogopslag helder.

Software

Gebaseerd op het principe van Resource Data Management (RDM) levert Delta Technics een geïntegreerde oplossing voor het efficiënt op elkaar afstemmen van warmte, koude, energiebeheer en onderhoud management. Met RDM komt absolute ketenbeheersing binnen handbereik, en heeft u grip op uw besparingsmogelijkheden. Het – open source  – RDM systeem monitort de prestaties van de installatie(s) en geeft centrale besturingsmogelijkheden, al dan niet op basis van voorgeprogrammeerde functionaliteit. Data transformeren naar functie!
Omdat het systeem betaalbaar, koppelbaar en toekomstbestendig is, is RDM een duurzame investering in bedieningsgemak en inzicht. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor u of uw klant, neem contact met ons op.

Systemen

Naast losse componenten en andere bij een klimaatsysteem behorende hard- en software, is Delta Technics gráág leverancier van complete geïntegreerde oplossingen. Het ketendenken, wat onze tweede natuur is geworden, stelt ons in staat optimale resultaten te boeken in termen van verbruik en opbrengst. Delta Technics zoekt de verbinding met haar klanten voor langere tijd.

Trainingen en workshops

Om te zorgen dat klanten het optimale halen uit de geboden oplossingen, bieden wij hen graag trainingen en opleidingen aan. Dat kan bij ons in Breda, maar het kan ook in-company, als er bijvoorbeeld veel collega’s met de apparatuur of de bediening moeten werken.
• Agenda
Inschrijven

Handelsmaatschappij

We zouden het bijna vergeten, maar laten we onze oorsprong niet verloochenen: handelsmaatschappij. En dat zijn we nog steeds, met een breed assortiment producten om klimaatoplossingen te realiseren. Het voordeel voor onze klanten en hun klanten: alles wat we verkopen hebben we uitvoerig kunnen testen op gebruiksgemak, duurzaamheid, storingsongevoeligheid en uiteraard meer algemeen de kwaliteit.

Rekenen, tekenen, ontwerpen, adviseren

Handelsmaatschappij en leverancier van componenten voor complete klimaatinstallaties, partner van de betere installateur. Dat zijn we en dat maakt dat we die installateur graag terzijde staan met denk- en rekenwerk. Onze diepe en zeer gespecialiseerde kennis van de toepassing van onze componenten en systemen (hard- en software) stellen wij graag ter beschikking.

OEM (Original Equipment Manufacturer)

In voorkomende gevallen ontwikkelt en produceert Delta Technics halffabrikaten of componenten die hun toepassing vinden in eindproducten van anderen. Daar het hierbij altijd om uitdagende (deel)oplossingen gaat in de klimaattechnologie, dragen we graag ons steentje bij.

DIRECT CONTACT

Ik heb een koeltechnische vraag of ik wil meer weten over de dienstverlening van Delta Technics.

Contact

PRIJZENLIJST
 

 
Download

Back to Top