Gereedschappen

Series 41

Het serie 41 digitale verdeelstuk combineert de voordelen van digitale technologie met het beproefde serie 41 messing spruitstuk met 2 kleppen.

P51-860

Deze digitale manifold-serie biedt ultieme systeemmetingen met gemak. Dit verdeelstuk met 4 kleppen biedt snelle en nauwkeurige metingen voor koeling- en vriessystemen.

P51-870

Deze digitale manifold-serie biedt ultieme systeemmetingen met gemak. Dit verdeelstuk met 4 kleppen biedt snelle en nauwkeurige metingen voor koeling- en vriessystemen.

CO2-Manifold

Verdeelblok en slangen speciaal ontworpen voor toepassingen met transcritisch CO2 (R-744).

Omnivak Vacuümmeter

Digitale vacuümmeter is een gebruiksvriendelijke, compacte vacuümmeter die is geladen met verschillende functies.

Mantooth PTV Dual

De op Bluetooth gebaseerde ManTooth-serie bevat een vacuüm-alleen-gauge, een druk / temperatuur alleen-gauge, en een combinatie van druk / temperatuur / vacuümmeter, allemaal beschikbaar in enkele en dubbele eenheden, afhankelijk van de behoeften van de servicetechnicus.

Recovery unit XLT-A2L

De unieke "omgevingsdrukschakelaar" en het netsnoer van drie meter voldoen aan de huidige veiligheidseisen.

SuperEvac vacuumpomp

SuperEvac vacuümpomp 95 liter per minuut.
SuperEvac vacuümpomp 142 liter per minuut.
SuperEvac vacuümpomp 190 liter per minuut.

CO2 lek detector

Kooldioxide Gaslekdetector is de meest technologisch geavanceerde in zijn soort. De gepatenteerde infraroodsensor maakt valse alarmen verleden tijd bij het vinden van de kleinste lekken in R744-systemen en CO2-specifieke toepassingen.

Lekdetector Accuprobe UV

De Smart Alarm-LED geeft aan hoe groot of klein een lek is op een schaal van één tot negen. Met de elektrolytsensor, UV-lampen en Smart Alarm -indicator is dit het enige hulpmiddel dat u nodig hebt voor snelle, eenvoudige en zekere lekdetectie.

4-valve manifold Titan R-32, R-448a, R-449a, R-452a

De behuizing van gesmeed aluminium maakt deze unit lichtgewicht om gemakkelijk te kunnen werken met de duurzaamheid en betrouwbaarheid die nodig is voor herhaald gebruik.

NH3 AMMONIA MANIFOLD

Vingerdichte klep uit één stuk voor positieve afdichting op nylon. Gemakkelijke, nauwkeurige klepafstelling en alleen gebruiken met NH3-geclassificeerde slangen.

NH3-Vacuümpomp

De SuperEvac-vacuümpomp is een zeer efficiënte tweetraps roterende vleugel olie-afgedichte pomp met een veldcapaciteit van 15 micron of beter. Bevat een pompuitlaat die ook als olievulpoort fungeert.

Charging hoses R-32/ R-410a

Getoond met compacte kogelkraan. Verkrijgbaar met standaard fittingen en compacte kogelkraan. Compatibel met zowel POE- als PVE-olie UL-erkende merken.

4-in-1 kogelklepgereedschap is perfect voor vacuüm, opladen, kernen en herstel.

Max-Flow combinatie pomp

Olie verwijderen voor terugwinning en olie toevoegen aan bestaande systemen pompen 2,6 oz. of 78 ml per slag. Pompen tegen druk van 200 psi.

Max-Flow Olie pomp

De Max-Flow deluxe oliepomp is een unit met hoge capaciteit voor snel opladen.
Back to Top