Meten, regelen en monitoren programma

Delta Technics Engineering / Meten, regelen en monitoren programma

TouchXL

TouchXL display.

Een zelf in te delen, hoge resolutie touch display met nieuwe grafische mogelijkheden zodat u in één oogopslag de belangrijke informatie in beeld heeft. TouchXL in combinatie te gebruiken met de Plant Controller TDB regelaar.

TouchXL als zelfstandige TDB regelaar met grafische interface. Hierbij wordt voor de in- en uitgangen gebruik gemaakt van uitbreidings modules van de Plant Controller.

PR0510 DMTouch

De DMTouch is het centrale punt binnen het netwerk en verwerkt uw gegevens in een eenvoudig te interpreteren en bruikbare inzichten. Temperatuurregistratie, alarmafhandeling en het automatisch exporteren van deze gegevens in één front-end module.

PR0650 TDB

Eenvoudig zelf te programmeren regelaar met een indrukwekkend scala aan in- en uitgangen die de meest veeleisende HVACR en BEMS toepassingen kunnen vergemakkelijken. Middels CanBus is het aantal in- en uitgangen eenvoudig uit te breiden.

PR0650

Het PR0650 platform biedt een groot assortiment van diverse regeltechnische oplossingen van configureerbaar tot zelf programmeerbaar. Hierdoor is de PR0650 familie breed inzetbaar voor uw regeltechnische vraagstukken.

PR0650 PACK

Leverbaar in diverse uitvoeringen. Configureerbare regelaar speciaal gemaakt voor het aansturen van compressor- condensorinstallaties.

PR0740 XXX

Mercury Controllers zijn voorzien van de nieuwste microprocessor technologie en beschikken over een zowel digitale als analoge ingangen. De regelaar is tevens toe te passen voor diverse vormen van communicatie, waaronder IP netwerken.

PR0150

Op basis van de Mercury Controller van RDM, wordt de Coldroom Controller ontworpen om laag of op hoge temperatuur te werken in koel- en vriescellen. Verkrijgbaar voor zowel elektronisch expansieventiel (PWM) als mechanisch expansieventiel in combinatie met vloeistofklep. De alles-in-één oplossing voor het aansturen van een koel- of vriescel.

PR0750 TDB

Op basis van de bewezen technologie van de Mercury controller reeks, de Intuitive Mercury TDB Controller is een volledig vrij programmeerbare regelaar in een compact en snel te monteren DIN-behuizing. Wanneer de volledige functionaliteit van het PR0650 platform niet nodig is, is de Intuitive Mercury TDB het perfecte alternatief.

PR0962

Mercury Controllers bevatten de nieuwste microprocessor technologie, een verhoogd aantal analoge ingangen, de toevoeging van speciale digitale ingangen en ingebouwde IP-netwerk interfaces. Speciaal voor het aansturen van diverse stappenventielen.

PR0120

Compact en kosteneffectief. Beschikbaar met diverse voorgeprogrammeerde regelingen. Leverbaar met 3 of 5 relais en geschikt voor lage- en hoge temperatuur toepassingen. Diverse netwerkaansluitingen zijn leverbaar voor deze regelaars.

PR044X

Temperatuur en vochtigheid controleren. Deze tweedelige controller bestaat uit een relais besturing en weergave op afstand met ingebouwd IP-netwerk als standaard.

PR0940

De economische temperatuurregelaar SmaRt Controller van RDM , wordt geleverd in een hardware omkasting met een groot aantal potentiële temperatuurregeling toepassingen. Bovendien is de software flexibel zodat de controllers in verschillende toepassingen gebruikt kunnen worden. Leverbaar voor paneel en DIN montage.

PR0946

SmaRt Coldroom is 'self-contained' en goedkoop. Deze regelaar is perfect voor installaties waas betaalbaar temperatuurregeling de primaire functie is.

PR0040

De Powertray functies die speciaal hoge stroom uitgangen voor de meest veeleisende temperatuur toepassingen en wordt geleverd met ingebouwde energiebesparing. Powertray Controllers zijn leverbaar met of zonder ingebouwde netwerken.
 
De Powertray voor gebruik in koel- en vriesmeubels. De regelaar is voorzien van de benodigde relais uitgangen waarmee direct alle benodigde componeneten direct geschakeld kunnen worden zoals ventilatoren, ontdooielementen en kleppen.
 

Veldapparatuur

Om te kunnen meten en regelen zijn goede sensoren van levensbelang. De sensoren die wij in ons programma hebben zijn uiteraard volledig afgestemd om samen te werken met de RDM regelapparatuur maar ook los te gebruiken. In ons programma hebben wij temperatuur sensoren, lucht kwaliteit sensoren, relatieve vochtigheid sensoren, druk sensoren en licht sensoren. 

Communicatiemodules 3G/4G

Verbinden, dat is wat we doen. De randapparatuur nodig om dat te realiseren zoals mobiele netwerk routers, switches, kabels en paneelmontagepluggen kunt u bij ons kopen.

Paneelbouw

Eerste klas regelapparatuur komt pas volledig tot zijn recht als die ingebouwd is in een topklasse schakelkast. Onze kennis van de regelaars, de toepassingen, de wensen en de risico's maken het mogelijk om schakelkasten voor u te realiseren die doen wat ze beloven. Volledige support indien nodig bij in bedrijf stellen van de kasten kan eventueel verzorgd worden.

Back to Top