Vacature Technisch Commercieel Medewerker Buitendienst

Technisch Commercieel Medewerker Buitendienst

Over Delta:

Delta Technics begon in 1978 als handelsfirma in (hoofd)componenten voor de koeltechniek met als basis de warmtewisselaar, de compressor en de regeltechniek. Met de kennis en ervaring die we daarmee opbouwden door de jaren heen hebben we ons ontwikkeld als de specialist in het ontwerpen, berekenen en leveren van componenten en systemen.
Delta is steeds blijven zoeken naar de beste componenten. Wat we niet vinden in de markt ontwerpen en produceren we zelf. Met tot gevolg een zeer compleet en kwalitatief hoogstaand productenassortiment. Vandaag staat er een betrouwbaar en getalenteerd team klaar om elke uitdaging op klimaat technisch gebied beet te pakken.

Functieomschrijving:

Als technisch commercieel medewerker buitendienst voer je alle technisch-commerciële zaken uit die van toepassing zijn op de zaken van Delta. Het beheren en onderhouden van klantcontacten en het vinden van nieuwe kansen voor de organisatie is één van de belangrijkste verantwoordelijkheden. Het maken van calculaties en offertes alsmede het opvolgen daarvan. Op de juiste wijze klanten en collega’s van technische en commerciële informatie voorzien. Contacten onderhouden met leveranciers en afnemers. Structureel meedenken aan het proces van verandering en verbetering.

Functiewensen:

  • Afgeronde opleiding MBO+ /HBO Elektrotechniek/ Installatietechniek/ WTB;
  • Werkervaring in de koeltechniek is een pre;
  • Commerciële vaardigheden;
  • Oplossings- en klantgericht;
  • Zelfstandig werkend maar ook een teamplayer;
  • Woonachtig in het werkgebied Groningen/ Friesland/ Overijssel/ Gelderland/ Flevoland.


Wat bieden we?

Je krijgt een afwisselende en verantwoordelijke functie binnen een groeiende duurzame organisatie.
We hebben een informele bedrijfscultuur, korte lijnen en no-nonsense mentaliteit bij Delta.

Solliciteren kan door je motivatie en cv te sturen naar; info@deltatechnics.nl