Delta Technics Engineering BV kondigt met genoegen belangrijke wijzigingen aan in de afvoer van lekbakken en aansluitingen bij haar verdampers.

Vanaf 1 januari 2024 zal het bedrijf overschakelen naar een 45 graden uitloop voor de afvoer van lekbakken en wijzigt de aansluiting van inwendige draad naar uitwendige draad.

Deze strategische aanpassingen zijn ontworpen om niet alleen ijsvorming in de lekbak bij vriestoepassingen te voorkomen maar ook om een efficiëntere waterafvoer te waarborgen en de installatie en het onderhoud te vereenvoudigen.

Waarom deze veranderingen?

Afvoer van lekbakken met 45 graden uitloop: De overgang naar een 45 graden uitloop voor de afvoer van lekbakken heeft als belangrijkste voordeel het elimineren van stilstaand water in de lekbakken, wat effectief ijsvorming in de lekbak voorkomt. Daarnaast verbetert het de hygiëne en optimaliseert de algemene prestaties van de verdampers.

Aansluiting van uitwendige draad: De wijziging van inwendige draad naar uitwendige draad in de aansluiting biedt voordelen op het gebied van installatiegemak en onderhoud. Hierdoor wordt het proces van installeren en onderhouden van onze verdampers vereenvoudigd, waardoor kostbare tijd en middelen worden bespaard.

Voordelen van de nieuwe uitloop en aansluiting

Voorkoming van ijsvorming: De aanpassingen voorkomen ijsvorming in de lekbakken bij vriestoepassingen, wat de werking van het systeem verbetert.

Eliminatie van stilstaand water: De 45 graden uitloop voorkomt effectief dat water in de lekbakken stagneert, wat bijdraagt aan een hygiënischere omgeving.

Eenvoudige installatie en onderhoud: De overstap naar uitwendige draad vergemakkelijkt de installatie en het onderhoud, wat resulteert in een tijdsbesparing en efficiënter gebruik van middelen.

Delta Technics Engineering BV blijft zich inzetten voor continue verbetering en innovatie om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen en een positieve impact op de industrie te hebben. We zijn ervan overtuigd dat deze aanpassingen belangrijke stappen voorwaarts zijn in het streven naar uitmuntendheid in onze producten.

Voor meer informatie kunt u rechtstreeks contact opnemen met uw accountmanager of via ons algemene telefoonnummer +31 (0)76 572 0220