KOELEN OF VERWARMEN? That’s the question

PROJECTEN

Temperatuurbeheersing begint met het overzien hoe alle schakels in de warmte- en koudeketen werken. Letterlijk en figuurlijk.

Met Delta Technics heeft u een partner die altijd bereid is mee te werken aan projecten waar koude of warmte oplossingen de noodzaak zijn. Wij overzien het grotere geheel en we weten hoe wij tot op detailniveau de eindklant perfect tot dienst zijn.


Meedenken zit in ons DNA

BTN
Kist met bessen

FOOD

Delta Technics heeft als partner van Omnivent Cooling een installatie ontworpen die werkt met CO2 als koudemiddel. Voor eindklant ABB Growers BV is een natuurlijk koudemiddel de meest duurzame oplossing.

De temperatuur en luchtvochtigheid zijn van belang bij het verwerken van versproducten. Via geavanceerde regelapparatuur geleverd door Delta Technics monitoren zij 24 uur per dag de installatie en sturen bij waar nodig. Alarmmeldingen krijgen zij automatisch binnen.

Door de hoge restwarmte die ontstaat uit de installatie verwarmen zij water via een platenwisselaar om bijvoorbeeld de vloer te reinigen.

839db8a3-d7ff-4ad9-843b-91bf37ce37bc.JPG

INDUSTRIE

Delta Technics heeft voor een gewaardeerde partner een installatie ontworpen om aardappelen te bewaren. Deze Centrack transkritische CO2 installatie van 120kW staat het hele jaar door op tien meter hoogte. Voorzien van twee BITZER compressoren en drie gaskoelers. De Centrack is aangesloten op vier verdampers verdeeld over twee aparte koelcellen. De cellen koelen om en om naar +8°C.

Delta Technics heeft RDM regeling verwerkt in de schakelkast.

Voorkantplaatje.jpg

TUINBOUW

Voor een grote champignonkweker en verwerker heeft Omnivent Cooling de handen met Delta ineengeslagen om een succesvolle installatie neer te zetten.

Voor een optimaal productieproces van champignons is klimaatbeheer belangrijk. Delta leverde de koelgroepen en condensors op basis van CO2 . Prochamp BV in Kerkdriel koos bewust voor dit koudemiddel. Het Global Warming Potential van CO2 is namelijk 1000 tot 4000 keer lager dan het standaard.

Met behulp van het data management systeem stuurt en monitort Prochamp BV constant temperatuur en luchtvochtigheid bij.

Goudranet

SUPERMARKT

Delta Technics levert betrouwbare verdampers. In ontwerp zijn ze ook stabiel. Daarom koos Koeldesign voor hun klant onze verdampers. Wegens de omvang van deze groente- en fruitspecialist is het prettig om steeds met dezelfde onderdelen te werken.

Elk filiaal word overdag gekoeld tot +15°C voor een aangename werktemperatuur. s'Nachts koelt het af tot +4°C om producten zo lang mogelijk vers te houden. Dit is mogelijk dankzij regelbare ventilatoren van Delta Technics.

# ketendenken

# hoogrenderende installaties

# moeilijk bereikbare plaatsen