Delta Plus: Innovatieve calculatietool vereenvoudigt verdamperselectie en biedt direct prijsoverzicht

Delta Technics Engineering BV introduceert met trots de nieuwe geavanceerde calculatietool, Delta Plus genaamd. Ontworpen om installateurs in de koudetechniek moeiteloos en efficiënt verdamperselecties te laten maken, biedt Delta Plus niet alleen de mogelijkheid om direct verdamperprijzen te bekijken, maar ook uitgebreide specificaties, waaronder afmetingen, voorbeeldfoto's en tekeningen van elk verdampermodel.

Deze innovatieve calculatietool stelt installateurs in staat om een persoonlijk Delta Plus-account aan te maken, waarmee ze direct toegang krijgen tot de tool en prijzen kunnen raadplegen. Hierdoor kunnen installateurs snel en zelfstandig een koellastberekening maken en de meest geschikte verdamper voor hun projecten kiezen.

Naast prijsinformatie geeft Delta Plus uitgebreide specificaties van elk verdampermodel, inclusief afmetingen en visuele hulpmiddelen zoals voorbeeldfoto's en tekeningen. Deze functies stellen installateurs in staat om beslissingen te nemen, terwijl ze een duidelijk beeld krijgen van de fysieke eigenschappen van de geselecteerde verdamper.

Naast het moeiteloos en efficiënt maken van verdamperselecties, biedt Delta Plus een krachtige functionaliteit voor koellastberekeningen, waardoor installateurs in de koudetechniek in staat zijn om nauwkeurige en gedetailleerde berekeningen van de benodigde koelcapaciteit te maken.

De koelcapaciteit calculator binnen Delta Plus maakt gebruik van geavanceerde algoritmen en neemt verschillende parameters in overweging, waaronder ruimteafmetingen, isolatie, warmtelasten en meer, stelt deze tool gebruikers in staat om snel en effectief de benodigde koelcapaciteit te bepalen.

Voor meer informatie kunt u rechtstreeks contact opnemen met uw accountmanager of via ons algemene telefoonnummer +31 (0)76 572 0220