UNITBOUW

Als geen ander weten we hoe bepalend de samenwerking voor een project is. Daarom bespreken we alles tot in detail en bieden we volledige transparantie naar onze partner. Elk component wordt zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit en gebruiksgemak. Wij bouwen het geheel in onze fabriek en transporteren het naar locatie. Als het nodig is zal er een engineer van Delta Technics mee gaan op locatie om het opstartproces te begeleiden.

AREA COOLING SOLUTIONS

iCool is de modulaire oplossing die u tijd bespaart tijdens installatie en inbedrijfstelling. Dankzij zijn modulerende werking en conformiteit met meerdere koudemiddelen, kan de unit worden gebruikt voor commerciële koeling met een capaciteit al vanaf 500W. Met een zeer eenvoudige gebruikersinterface, laag energieverbruik verbruik, snelle inbedrijfstelling en eenvoudig onderhoud is de AREA iCool de perfecte oplossing voor onder andere kleine winkels, restaurantkoelingen, benzinestations, voedsel opslag, melkkoeling en ijsbereidingsapparatuur.

De iCool voor traditionele koudemiddelen is te leveren met voorgemonteerde RDM regeling.


BASICline koelaggregaten hebben een geoptimaliseerd ontwerp waardoor ze een minimaal formaat en gewicht hebben. Het compacte ontwerp biedt aparte ruimtes voor de condensor en compressor.
BASICLine-units worden in twee behuizingsmaten gefabriceerd.
Deze units zijn ontworpen om te werken met koelmiddelen: R448A, R449A, R134a, R513A en R407C.
Deze compacte apparaten zijn ideaal voor kleine winkels, restaurants, vismarkten, slagerijen, tankstations, bakkerijen etc.


Silent is een reeks plug & play compacte units die zijn ontworpen met aparte ruimtes voor de condensor en compressor. Door de stille compressoren en extra akoestische isolatie produceert deze unit beduidend minder geluid.

De condensorruimte heeft een ingebouwde energiebesparende EC
ventilator met een lager geluidsniveau. Deze is bestand tot buitentemperaturen van + 43 ° C.
Deze units zijn ontworpen om te werken met koelmiddelen:
R448A, R449A, R134a, R513A, R407C en R407F.

Diverse opties zijn voorgemonteerd leverbaar om sneller en gemakkelijker te installeren. Silent-units zijn de perfecte oplossing waar geluid een 24-uurs probleem is, zoals in het stadscentrum.

CENTRACK

Wij zijn er om de klant te ontzorgen. Samen met de klant kijken we naar de beste oplossing. In de ontwerpfase kijken we naar de toepassing van de unit. Dankzij onze kennis van verschillende markten weten we welke toepassing om welke condities vraagt.

In het ontwerp houden we ruimte over om later de unit uit te kunnen breiden en houden we het toegankelijk voor service. Geen zware en onhandige omkasting, maar makkelijke en lichte deuren bijvoorbeeld. Zo zijn er nog tal van ontwerpconstructies die ervoor zorgen dat de unit toekomstbestendig is.

De gebruikte materialen zijn altijd van superieure kwaliteit. Zo worden er standaard BITZER compressoren gebruikt waarvan de kwaliteit is bewezen. Voldoet een ander merk beter aan de gestelde eisen? Dan gebruiken we die.


Bouwgrootte vanaf twee ventilatoren van 630mm tot vier van 910mm. De Centrack is een unit waarbij de ventilatoren aan de bovenzijde geplaatst worden. De schakelkast word aan de kopse zijde gemonteerd.

De Centrack is gestandaardiseerd leverbaar tot 350kW koelvermogen.

SEMI-HERMETISCHE CONDENSING UNITS

UNDER CONSTRUCTION

# Samenbouw

# unitbouw

# oplossingen